СЕИР: УРНЕБЕС ВО КВИЗОТ НА ДРАГАН ВУЧИЌ. ЦЕЛО СТУДИО ПАЃАШЕ ОД СМЕА (ВИДЕО)

02.XI.2017 (kamenica.mk) Неверојатен лапсус на гостин во емисијата Среќни луѓе, која се емитува на Алфа телевизија. Учесникот во играта зборот „зоолошка“ го прочита 300(триста)-лошка. Цело студио паѓаше од смеа.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *