Сеир: Она кога спремаш свадба, а комшиите ќе ти возвратат со паркинг-култура

Живееме во време каде треба да ги молиме сограѓаните да не го блокираат пристапот до влезот за време на свадба… За обичен ден воопшто и да не праиме муабет.

Вистинска реткост е ваква ситуација кога комшиите ќе возвратат со култура, па затоа и доби простор кај нас преку фотографија:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *