САСА НЕМОЌНА НА ГОСТУВАЊЕТО ВО ВЕЛЕС

04.XI.2017 (kamenica.mk)

Тежок натпревар во Велес, со извесен резултат уште во првиот дел, кога домаќините поведоа со високи 3:0. И двете екипи прикажаа остра игра, заради која судијата прикажа дури 7 картони.

Домаќините имаа уште неколку изгледни шанси за гол, но и домаќините не изостанаа во промашувањата.

Натпреварот беше клучен за двете екипи, бидејќи им обезбедуваше приклучок во горниот дел од табелата за каменичани, односно зацврстување на едно од водечките места за велешани.

Конечни: Борец – Саса 3:0

Leave a Reply

Your email address will not be published.