„Само Тони и Две Жени” пеат во Македонска Каменица

Број 7 од музичка сложувалка „Музика на пат“ на „Само Тони и Две Жени“ е изведбата на песната „Чудесен свет“ од Архангел. Тие снимаа на кејот на Каменичка река во Македонска Каменица, а кај нас се познати по извонредните настапи во Cliff of Moher Pub.
Погледнете и слушнете ги „Само Тони и Две Жени“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *