Сакате да ги согорите вишокот калории? 20 минути од интезивни вежби за секој ден

Fitnes-10 (1)

Ако навистина сакате да изгубите тежина, веќе имате се што ви треба.

Да, лесно е да се каже, но тешко да се спроведе во пракса.

Зашто, доволни ви се добра волја и план за вежбање.

Затоа ви предлагаме сет на интензивни вежби во времетраење од 20 минути.

Погледнете го планот за обука:

Прочитај повеќе

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *