„Рудник Саса“ го победи „Илирет“ во Првата футсал лига

„Рудник Саса“ го совлада кумановски „Илирет“ во рамките на 15-тото коло од Првата македонска футсал лига. На натпреварот кој се одигра во Македонска Каменица, каменичкиот футсал тим славеше со конечни 13 : 9.

Со оваа победа „Рудник Саса“ се помести од последното место и сега има еден бод предност пред последнопласираниот „Илирет“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *