Репрезентативката Елма Шемсовиќ го засилува средниот ред на ЖФК Каменица САСА

ЖФК Каменица САСА објави убава вест за клубот, во која објавуваат дека “потпис на двегодишен договор стави стандардната репрезентативка на Македонија, Елма Шемсовиќ”.

Елма Шемсовиќ, доаѓа од екипата на Борец од Велес и како што велат од клубот, станува збор за играч кој со креативноста и борбеноста, ќе го подобри квалитетот во средниот ред на теренот!

Leave a Reply

Your email address will not be published.