Резултати од 2. Коло на турнирот во мал фудбал “Рудник САСА 2023”

Македонска Каменица, 07. Април 2023 година – Вчера, се одигра 2. Коло од турнирот во мал фудбал Рудник САСА 2023. Во четирите натпевари победи извојуваа екипите на Електро над Саса транзициони проекти, Администрација со тесна гол разлика славеше над Рудник, Хоризонт 910 беше поуспешен од Хоризонт 990 и Технички служби ја совладаа екипата на Машинско.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *