Распоред за вакцинација на жителите од руралните средини во општина Македонска Каменица

Македонска Каменица, 12.07.2021 година – Се известуваат граѓаните на општина Македонска Каменица дека од денеска 12.07.2021 година, започнува масовна вакцинација во руралните средини.

Вакцинацијата е доброволна и бесплатна. Можат да ја примаат сите граѓани, со и без здравствено осигурување.

Распоред:

12.07 – Дулица (Училиште)
13.07 – Цера1 и Цера2 (Училиште)
14.07 – Луковица (Училиште)
15.07 – Тодоровци (Месна Заедница)
16.07 – Косевица (Училиште) и Костин Дол (Училиште)
19.07 – Моштица 1 (Месна Заедница) и Моштица 2 (Училиште)
20.07 – Саса 1(Училиште) и Саса 2 (Месна Заедница)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *