ПРОЧИТАЈТЕ: КИЦ Романса го објави неделниот распоред на кинопроекции во Домот на култура

 

За љубителите на играните и анимираните филмови, КИЦ Романса Македонска Каменица за следната недела најавува кинопроекција на филмови за деца, млади и возрасни.

 

 

Во прилог распоред на кинопроекциите:

• Вторник 14.Јуни 2022 година, 20:00 часот. Премиерно прикажување во Домот на култура на македонскиот игран филм Сестри во режија на Дина Дума. Влезница 100 денари. Филмот е наменет за 12+ годишна публика.

• Неверојарната приказна за “Џиновската Круша”. Детски анимиран во четврток на 16. Јуни 2022 година со почеток од 19:00 часот. Влезница 70 денари. Анимираниот филм е наменет за 8+ годишна возраст.

Билетите се пуштени во продажба, истите веќе можете да ги подигнете од Домот на култура во Македонска Каменица.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *