ПРОГЛАСЕНА ЕДНОДНЕВНА ЖАЛОСТ ВО МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

Македонска Каменица, 19. Јуни 2023 година – Денеска, со почеток од 10:00 часот, беше одржана вонредна Седница на Советот на општина Македонска Каменица, каде советниците едногласно донесоа Одлука за прогласување на Ден на жалост во нашата Општина.

Одлуката за Ден на жалост, како што инфирмираат од Советот на Општината, е донесена поради трагичниот настан во кој вчера животот го загуби наш млад сограѓанин. За Ден на жалост се прогласува утрешниот ден, 20. Јуни 2023 година, вторник.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *