Пристигнаа новите 1500 столчиња за трибинскиот дел на градскиот стадион во Македонска Каменица

Македонска Каменица, 18.08.2020 година – ОФС Кочани во соработка со ФФМ, обезбеди 1500 нови столчиња за трибината на Градскиот стадион во Македонска Каменица.
Со нивното поставување, љубителите на фудбалот ќе можат да следат натпревари на второлигашот ФК Каменица САСА и актуелниот шампион на Македонија– жени, ЖФККаменица Саса.


Голема благодарност до ФФМ која ја препозна заложбата на ОФС Кочани за подобри инфраструктурни услови на стадионите во нашиот регион, со тоа што нашата иницијатива и заложба беше експресно реализирана, – стои во соопштението за јавност на фејсбук страната на ОФС Кочани

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *