Претставата “Дизни” премиерно пред дечињата во детската градинка “Бамби”

Претставата “Дизни” подготвена од Школото за млади актери во Македонска Каменица, денеска беше прикажана пред дечињата во ЈОУДГ,, БАМБИ”.

Видео од претставата ОВДЕ

Претставата е во режија на младата актерка и режисер од Македонска Каменица, Тара Димитровска. Улогите од приказната на Црвенкапа и Волшебникот од Оз пред дечињата во детстката градинка, со свој и посебен перформанс ги одиграа учениците при Школото за глума и актерство.
Погледнете ја фотогалеријата од претставата која на дечињата им донесе среќа и многу возбуда.

ФОТОГАЛЕРИЈА

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *