Преобележување на хоризонталната патна сигнализација во Македонска Каменица

Македонска Каменица, 25. Април 2018 година – Општина Македонска Каменица во соработка со Јавното комунално претпријатие од вчера започна со акција за преобележување на хоризонталната патна сигнализација на улиците од централното градско подрачје во општина Македонска Каменица. Акцијата е во насока на подигање на безбедноста на сите учесници во сообраќајот, а особено на пешаците, велосипедистите, мотоциклистите , учениците и тн.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *