Пренасочување на сообраќајот поради градежни работи на патот Кочани – Штип

Пренасочување на сообраќајот на делница од магистралниот пат А3, поради изведување градежни работи на експресниот пат Штип – Кочани, од 12 до 14 ноември 2021 год. , сообраќајот на делницата од Компостарата до Подлошката крстосница, на магистралниот пат А3 ќе биде со пренасочен режим.

Се повикуваат сите учесници во сообраќајот на зголемено внимание и на почитување на сообраќајната сигнализација за времен режим.

Извор: АМСМ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *