Прекин на снабдувањето со вода во Суво Маало поради санација на дефект

Поради изведување на градежни активности за поправка на поголем настанат дефект на главната водоводна линија, без вода за пиење од градскиот водоводен систем ќе бидат корисниците од Суво Маало во Македонска Каменица.

Прекинот со водоснабдување на овој дел од градот, како што известуваат од ЈП КаменаРека, ќе биде во прекин се до поправката на настантиот дефект.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *