Прекин во снабдувањето со вода на улица Македонска, Илинденска, Езерска и дел од улица Осоговска

Македонска Каменица, 06.07.2022 година – Известување до корисниците од улица Македонска, Илинденска, Езерска и дел од улица Осоговска, упатено од ЈП Камена Река, дека поради изведување на работни активности за отстранување на дефект, снабдувањето со вода ќе биде во прекин од еден час, почнувајќи од 11:30 часот.

Веднаш по отстранувањето на дефектот, снабдувањето со вода ќе биде нормализирано и сите корисници на Градскиот водоводен систем ќе имаат доволни количини на вода.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *