ПРЕКИН ВО СНАБДУВАЊЕТО СО ВОДА НА ДОМАЌИНСТВАТА ОД СУВО МААЛО

Жителите на Суво маало, Македонска Каменица ќе останат без вода за пиење во текот на денешниот ден, во периодот од 08:00 часот до 12:00 часот.

Како што известуваат од ЈП Камена Река, екипите се веќе на терен и работат на отстранување на дефектот.

Повеќе информации за состојбата со водоснабдувањето на овој дел од градот следуваат во текот на денот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *