ПОЗНАТ РАСПОРЕДОТ ОД ТРЕТИОТ КРУГ. ФК КАМЕНИЦА САСА СТАРТУВА ПРОТИВ ЕКИПАТА НА ФК БРАТСТВО

По завршувањето на мечевите од 18.коло во ВМФЛ – ЗАПАД и ВМФЛ –ИСТОК, познат е распоредот на натпреварите во преостанатите девет кола.

Веќе следниот викенд се играат мечевите од 19.коло или првото во третиот круг.

ФК Каменица САСА стартува на домашен терен против “незгодниот” тим на ФК Братство.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *