Познатиот светски бенд Faith No More сними спот во Македонија

Новиот спот на Faith No More за песната „Cone Of Shame“ се снимаше во Македонија. Речиси целата екипа која работеше на спотот, од актери до режисер, е составена од Македонци. Новото видео на Faith No More веќе предизвикува огромно внимание и за само неколку дена има повеќе од 150 000 прегледи на youtube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *