Погледнете го видеото од грабеж на магацин во Делчево. Пријавете доколку го препознаете крадецот

Крадец во еден магацин во Делчево успеа да ги најде парите во една од фиоките во работната канцеларија. Читателот кој ни го испрати ова видео бара помош. Доколку некој го препознае лицето на снимката, нека не контактира.

One comment

  1. Po odot ke te prepoznaam… ovoj znael so e i kaj e 🙂
    Spored mene e kockar..po sto kaj nas vo Delcevo gi ima za izvos 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *