Погледнете го ВИДЕОТО од гостувањето на Никола Ќурчиски во емисијата “StoryTelling” на Венцо Ѓорѓиевски снимена во Белград

Погледнете го Youtube видеото во продикција на белградската b2 media, каде двајца, наши сограѓани, каменичани разговараат за своите животни патишта преку мотивацијата, проактивноста и успехот во своите кариери. Станува збор за младиот 33 годишен каменичанец, Никола Ќурчиски како гостин во емисијата StoryTeller и Венцо Ѓорѓиевски во улога на домаќин и негов соговорник.

Во прилог Youtube видеото на b2 media и 150 минутниот разговор на нашите двајца сограѓани во Белград, Србија:

Никола Ќурчиски е роден во Македонска Каменица каде се стекнува со средно образование. Основните студии ги завршува во Скопје. Образованието го продолжува на постдипломски студии во Москва, Русија. Денес, како Territory Manager во британската Wier Minerals, живее и работи во Белград.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *