Погледнете го видеото за човекот кој нема спиено од 1962 година (ВИДЕО)

Таи Нгок од Виетнам тврди дека не спиел од 1962 година, откако ја загубил таа способност по треска.

Виетнамецот роден во 1942 година нема објаснување за ваквата состојба. Некои мислат дека може да биде PTSD од војната во која учествувал, додека други веруваат дека има исклучително ретка медицинска состојба.

Бински остана цела ноќ со Нгок за да види дали навистина спие, и тој беше буден цела ноќ за време на видеото!

 

Целата приказна можете да ја погледнете во видеото подолу.

 

Извор: kumanovskimuabeti.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *