Повик за донации на средства наменети за набавка на соодветна опрема за потребите на ДПД САСИ Македонска Каменица

ДПД САСИ Македонска Каменица објави Повик за донации на средства наменети за набавка на соодветна опрема за потребите на друштвото кое треба да функционира како дополнителна и логистичка поддршка на терен на Територијалната противпожарна единица во Македонска Каменица.
Повикот го објавуваме во целост:
Почитувани,
Ги повикуваме сите правни субјекти, државни/локални институции и физички лица кои се во можност да донираат опрема и средства кои ќе бидат наменети за обезбедување на соодветна работна и огноотпорна заштитна опрема, технички средства и останата опрема која е потребна за побрза и поефективна работа на друштвото.
Сите оние кои ќе изразат желба за донација на ДПД САСИ Македонска Каменица истата може да ја реализираат преку следнава сметка:
Денарска сметка на Комерцијална Банка
300320000040372
Со почит,
ДПД САСИ М.Каменица

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *