Повеќе фудбалери од младинскиот погон влегоа во сенорскиот тим на нашата САСА

 

Во рамки на подготвителниот период за новата натпреварувачка сезона, нашата екипа ФК Каменица Саса вклучи повеќе фудбалери од сопствената младинска школа.

Станува збор за одличните и талентирани Лука Стојановски (голман), Димитар Јанковски, Александар Ивановски, Никола Коцевски, Матеј Атанасовски (голман) и Матеј Петрушов. Инвестирањето во младите категории ветува сигурен успех и стабилен развој во континуитет на фудбалскиот второлигаш од Македонска Каменица.

На нашите млади фудбалери од Македонска Каменица им посакуваме личен и клубски успех. Да растат и да се развиваат во големи фудбалски имиња. Со многу извојувани победи да изградат богата фудбалска кариера и да бидат носители на играта на својата САСА.

Честитки момци, честитки!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *