Повелете на прекрасна првомајска забава во Мотел Мерак со Модерато Бенд

Повелете на прекрасно попладневно музичко уживање со Moderato Band во најдобриот Мотел Ресторан “Мерак”, с. Луковица. Забавниот дел е со почеток од 12:00 часот, вторник, 1-ви Мај.
Резервирајте на време на некој од следните броеви: +389 75 354 506 ; 075 354 505.

Ве очекува уживање во пријатна атмосфера со разновидна музика и прекрасно приготвеното мени за сечиј вкус.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *