Пица Панорама со прво 9Д кино во Македонија

Познатиот угостителски бренд од Делчево – „Панорама“, кој веќе располага со пицерија во делчевскиот центар и со Мотел ресторанот „Парк Панорама“ во чиј склоп има и сместуувачки капацитет, воведува уште една новина во работењето.

Наскоро, „Панорама“ ќе им овозможи на љубителите на филмот единствена можност да уживаат во првото македонско 9Д кино.

За повеќе информации околу овој новитет следете ги официјалните фејсбук фан страни на „Пица Панорама“

и Мотел ресторан „Парк Панорама“.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *