Пензионерите од Македонска Каменица денеска ќе учествуваат на Републичката музичка ревија во Скопје

Пензионерите од нашиот град Македонска Каменица патуваат кон Скопје каде денеска ќе учествуваат на Републичката музичка пензионерска ревија.

Минатиот месец, како домаќини беа победници на Регионалната ревија помеѓу здруженијата на пензионери од Кочани, Виница, Берово, Пехчево, Делчево и други градови од регионот.

Им посакуваме многу успех, среќа и победа во денешниот натпревар.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *