Отстранет е дефектот на главната водоводна мрежа. Состојбата со водоснабдувањето е нормализирана

ЈП Камена Река ги информира граѓаните од повисоките делови на Суво Маало, дека настанатиот дефект е саниран и состојбата со водоснабдувањето е нормализирана и водата е безбедна за пиење

Да повториме дека прекинот на водоснабдувањето беше во периодот од 07:30 часот до 13:30-часот и истиот беше настанат поради поголем дефект на главната водоводна мрежа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *