Отстранет дефектот на улица Илинденска. Водоснабдувањето во овој дел од градот е нормализирано (ФОТО)

Македонска Каменица, 06.07.2022 година – Од ЈП Камена Река информираат дека, настанатиот дефект на улица Илинденска е целосно саниран и снабдувањето со вода е нормализирано.

Поради изведување на работни активности, корисниците од улиците Македонска, Илинденска, Езерска и дел од улица Осоговска без вода за пиење беа во периодот од 11:30 до 13:00 часот.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *