ОСНОВЦИТЕ ГИ ДОБИЈА СВИДЕТЕЛСТВАТА ЗА ЗАВРШЕНО ОДДЕЛЕНИЕ ПРИ ООУ “СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ” ВО МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

ОСНОВЦИТЕ ГИ ДОБИЈА СВИДЕТЕЛСТВАТА ЗА ЗАВРШЕНО ОДДЕЛЕНИЕ ПРИ ООУ “СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ” ВО МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

Денеска во ООУ “Св. Кирил и Методиј” во Македонска Каменица свечено беа доделени свидетелствата на учениците од прво до осмо одделение.

– Времето кое заедно го поминавме таа учебна година ќе остане наша алка за во иднина. Година проткаена со големи дози на смеа, другарување и стекнување нови знаења , го дадоа крајниот резултат на она што го посакувавме , а тоа е пред се почитта која меѓусебно ја гаевте и сложни ученици кој не воздигнаа со успех и гордост на сите полиња во воспитно-образовниот систем. Ви посакуваме убав летен распуст , и со нови сили, амбиции ,предизвици и успеси да продолжиме од септември, – истакнаа по тој повод од училиштето

Доколку сакате да пристапите кон целата фотогалерија од доделувањето на свидетелствата кликнете ОВДЕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *