Одложена претставата “Чекајќи го министерот”. Средствата за купените билети ќе бидат вратени

КИЦ Романса ги информира љубителите на театарската уметност од Македонска Каменица и регионот, дека претставата “Чекајќи го министерот” е одложена. Како што наведуваат во соопштението, претставата е одложена од оправдани причини, на неопределено време.

Средствата за билетите ќе им бидат вратени на сите оние кои веќе имаат купено влезница.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2219086648459457&id=100010744307291

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *