ОГЛАС: Се продава плац за изградба на куќа над Металната во Кочани

ОГЛАС: Се продава плац за изградба на куќа над Металната во Кочани

Се продава плац со површина од 481 м2, со маркица за изградба на објект од 160 м2. Се наоѓа во непосредна близина на СОУ „Гошо Викентиев“ во Кочани (Метална). Плацот има излез на улица и сите потребни услови за изградба на индивидуален објект за домување.

Цена по договор.
Телефон за контакт: +389 78 866 864

(Со клик на фотографијата подолу можете да ја видите точната локација на парцелата)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *