ОГЛАС: Се продава земјиште погодно за изградба на објекти за домување во Македонска Каменица

Се продава земјиште во Македонска Каменица погодно за изградба на објекти за домување

Земјиштето е со вкупна површина од 2500 м2, внатрешно поделено на 4 парцели (841/6; 841/7; 841/8; 841/9). Според вашите потреби за градба, парцелите се продаваат заедно или одделно.

Земјиштето се наоѓа над Полициската станица во Македонска Каменица, во близина на Карадачко маало.

Земјиштето има излез на земјен пат, кој на само 30 метри се вклучива на асфалтна улица. Има чист имотен лист и сите потребни услови за изградба на индивидуални објекти за домување.

Цена по договор.
Телефон за контакт: +389 70 525 861

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *