ОГЛАС: СЕ ИЗДАВА СТАН ВО МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

Се издава двособен стан во Македонска Каменица. Станот е на улица „Рударска” 2/2.
Постои можност за издавање на станот со или без мебел, во зависност од потребите на заинтересираните.
Повеќе информации околу огласот, можете да побарате на следниов контакт телефон + 389 78 213 660

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *