Оглас За Работа: Мотел “Мерак” има потреба од работник за во кујна

31.Х.2017 Каменица (kamenica.mk)

Реномираниот ресторан Мотел “Мерак” кој се наоѓа во с. Луковица на само 3 км од Македонска Каменица има потреба од работници за во кујна (кувар/ка). Од Мотел “Мерак” нудат одлични услови за работа и солидни месечни примања.

Заинтересираните лица за подетални информации можат да се јават на телефонскиот број 075 354 506 или за разговор да се обратат директно во просториите на Мотел “Мерак”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *