ОГЛАС за продажба на земјиште погодно за изградба на 3 (три) објекти за домување

ОГЛАС за продажба на земјиште погодно за изградба на 3 (три) објекти за домување

 

 

Се продава земјиште погодно за изградба на објекти за домување (три плацеви). Секоја од парцелите има приближно 500 м², со посебен пристапен пат и останата потребна инфраструктура за непречено градење и живеење.
Земјиштето се наоѓа во Валевичарско маало во Македонска Каменица, над Падарница.

Цена по договор.
Тел за контакт: +39 338 898 2363 (Viber, Whatsapp)

 

(Маркетинг/МедиаПоинт)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *