Овластен Судски преведувач во Македонска Каменица од македонски на англиски јазик и обратно

Овластен Судски преведувач во Македонска Каменица од македонски на англиски јазик и обратно

 

 

Професионален, квалитетен и навремен превод од овластен Судски преведувач со долгогодишно искуство, од англиски на македонски јазик и од македонски на англиски јазик, на секаков вид документи и стручна литература од сите области.

Овластен Судски преведувач: Емилија Ристовска

Контакт телефон: +389 71 824 416

Facebook: Emilija Antovska Ristovska

Локација: ул. Македонска бр. 11, Македонска Каменица

 

*Маркеринг МедиаПоинт/Каменица.Мк

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *