Објавен Прашалникот за прибирање на предлози за креирање на Буџет на Општина Македонска Каменица за 2023 година

Општина Македонска Каменица го објави Прашалникот за прибирање на предлози за креирање на Буџетот за 2023 година 

– Во насока на креирање на најдобар можен Буџет на Општина Македонска Каменица за 2023 година, а со цел утврдување на реалните приоритети и надминување на вистинските проблеми на граѓаните, потребно е сите заеднички да се активираме и да ги избереме најдобрите проекти кои ќе се реализираат во текот на наредната година, стои во објавата од градоначалникот на општина Македонска Каменица, Димчо Атанасовски
Од Општината појаснуваат дека, Прашалникот се состои од неколку кратки прашања и можност за доставување на Ваши предлози, а Вашата партиципација во креирањето на новиот Буџет е од огромно значење.

Општина Македонска Каменица однапред Ви се заблагодарува за Вашето учество.

Линк до прашалникот:

https://docs.google.com/forms/d/1sMqsMJOaELzc1ZnqdajT92YLw9Hh1Upo1at2-A2hEmI/viewform?pli=1&pli=1&edit_requested=true

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *