Нов земјотрес го стресе Штип

Денес во 16.21 часот повторно се стресе Штип.

Земјотрес зо јачина од 3 степени е регистриран на четири километри од Штип.

Пред неколку дена со ист интензитет имаше уште еден земјотрес.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *