Нова година во Белград! Ексклузивна понуда за млади! | Libero travel

БЕЛГРАД – Нова Година 2018

4 дена / 2 ноќевања

ЗА УПЛАТА ДО 15.11.2017г

Цена на аранжманот:

  • 69€ 4 280ден (2 ВВ хотел во 1/3 и 1/4 соби http://www.happystarclub.rs +превоз+водич )
  • 79€/ 4 900ден (2 ВВ хотел во 1/2 соба http://www.happystarclub.rs +превоз+водич )
  • 99€/6 140 денари (2 ВВ http://www.hotelparkbeograd.rs+превоз+водич)                               Зошто Белград да го изберете за дочек на Новата Година?Белград го има најдобриот ноќен живот и тешко дека кој било друг европски град може да се натпреварува со него . Се чини дека Белград стана регионален центар за ноќен живот, нуди евтини пијачки и сместување, пријателска атмосфера и забава 24 часа на ден. Не треба да се заборави и тоа дека најпознатиот светски туристички водич Lonely Planet ја објави листата на светските градови по разновидноста и понудата на ноќен живот и забава и на првото место на светско ниво е рангиран – Белград. На челното место Белград е ставен особено поради рестораните, баровите и клубовите во квартот „Скадарлија“ и сплавовите на Дунав и Сава.

    Комплетната новогодишна програма на Libero Travel за дочек на 2018 година во Белград погледнете ја тука.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *