Неодолива понуда за дочек на Новата 2018 година во Истанбул! | Libero Travel

Истанбул – Нова Година 2018

29.12.2017 –01.01.2018 / 5 дена / 2 ноќевања

4 дена / 2 ноќевања со појадок + превоз + разглед на Истанбул со водич

ЗА УПЛАТА ДО 15.11.2017

Цена на аранжманот: 75€ / 4650 денари

Комплетната новогодишна програма на Libero Travel за дочек на новата 2018 година во Истанбул погледнете ја тука.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *