Не пропуштајте го прикажувањето на урнебесната комедија “Небеса” во Домот на култура во Македонска Каменица

КИЦ Романса Македонска Каменица Ви порачува да не го пропуштате прикажувањето на урнебесната хит комедија Небеса. Станува збор за српски игран филм, кој во среда на 07. Декември 2022 година, со почеток 19:00 часот, ќе се прикажува во Домот на култура во Македонска Каменица.

Влезниците со цена од 100 денари, веќе се пуштени во продажба. Истите можете да ги набавите во Домот на Културата, секој работен ден од 09:00 до 15:00 часот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *