Немир во Делчево: Маж телефонски се заканувал со бомби поставени на разни локации

Маж се заканувал со поставени бомби на неколку локации во Делчево, соопштија од Министерството за внатрешни работи.

„Вчера вечерта околу 19 часот во ПС Делчево машко лице се јавило телефонски и упатило закана за наводно поставена експлозивна направа на неколку локации во Делчево. Веднаш се преземени соодветни мерки и активности, извршени потребните проверки и утврдено дека станува збор за лажна пријава, велат од МВР.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *