Најава за прекин во снабдувањето со вода поради дефект на главната водоводна линија во Македонска Каменица

Македонска Каменица 03.10.2021 година – Жителите на Македонска Каменица, во текот на денот, ќе бидат без вода за пиење, поради настанат дефект на главната водоводна линија.

Од ЈП Камена Река известуваат дека од раните утрински часови, работат на отстранување на дефектот. Исто така, апелираат за рационално користење на водата и истата да се користи само за основни потреби.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *