Мотел ресторан “Парк Панорама” ве очекува денес на голема целодневна Велигденска забава

Мотел ресторан „Парк Панорама“ организира велигденски музички викенд. За претстојните велигденски празници се потврдени настапите на „Дикато“ и „Национал бенд“, а гостите ќе можат да се релаксираат во преубавиот амбиент на Ресторанот или во сместувачките капацитети на „Парк Панорама“.

Сите дополнителни информации можете да ги побарате на официјалната фејсбук фан страна на Мотел ресторан „Парк Панорама“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *