МОЛБА ОД СЕМЕЈСТВОТО СТОЈКОВСКИ ЗА ДОНИРАЊЕ НА СРЕДСТВА ЗА ТРОШОЦИТЕ ПОВРЗАНИ СО ПРЕРАНАТА СМРТ НА НАШАТА СОГРАЃАНКА ЕЛЕНА СТОЈКОВСКА

МОЛБА ОД СЕМЕЈСТВОТО СТОЈКОВСКИ ЗА ДОНИРАЊЕ НА СРЕДСТВА ЗА ТРОШОЦИТЕ ПОВРЗАНИ СО ПРЕРАНАТА СМРТ НА НАШАТА СОГРАЃАНКА ЕЛЕНА СТОЈКОВСКА

Молбата за донирање на средства за трошоците поврзани со прераната смрт на Елена Стојковска ви го пренесуваме во целост:
Јас, Сунчица Стојковска родена на 03.02.1969 година со број на лична карта М0267691 и адреса на живеење ул.Самоилова бр.8/1-2, Македонска Каменица упатувам молба до сите хумани луѓе ширум светот да донираат средства преку фонд за донации на фејсбук направен од Лимонка Васевска, средства кои ми се потребни за да ги подмирам трошоците по смртта на мојата ќерка Елена Стојковска која почина ненадејно на 7 Мај 2024 година. Имено моите финансиски можности се скромни а потребни ми се средства за споменик за мојата ќерка како и за други трошоци поврзани со големата трагедија која и се случи на мојата фамилија.
Средствата кои ми се потребни се околу 1500 евра.
Однапред Ви благодарам на сите.
Молител,
Сунчица Стојковска
22.05.2024 година, Македонска Каменица
За донирање на средства, кликнете ОВДЕ https://gofund.me/1a7b7610

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *