Младинските екипи на ФК Каменица САСА играа против врсниците од ФК Силекс Кратово

ФК Каменица САСА на својот официјален профил ги објави резултатите од одиграното редовно коло од Втората младинска и пионерска лига на Македонија. Во натпреварите против соодветните екипи на ФК Силекс, младите надежи на ФК Каменица САСА ги постигнаа следниве резултати:

-Втора помлада пионерска лига
Фк Силекс – Фк Каменица Саса 6:0

Втора Пионерска Лига
Фк Силекс – Фк Каменица Саса 10:0

Втора Кадетска Лига
Фк Каменица Саса – Фк Силекс 2:1

Втора Младинска Лига
Фк Каменица Саса – Фк Силекс 3:1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *