Мечка се шета низ село Моштица

Во текот на денешниот ден, до нашиот портал стигна информација дека во атарот на каменичкото село Моштица е видена мечка. Според нашиот извор, дека информацијата за мечката е точна, може да се провери и во Граничната полиција.

Во моментов, kamenica.mk ја проверува веродостојноста на информацијата дека возрасна мечка навистина влегла во селото.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *