Мегапопуларната комедија “Разведи ме” доаѓа во Македонска Каменица

КИЦ “Романса” Македонска Каменица во соработка со Театар “Провокација” и Театар “Комедија” ви ја најавува магапопуларната театарската претстава “Разведи ме”.

Претставата наменета за лица постари од 15 години, ќе биде изведена во Домот на култура, на 08. Април 2022 година, со почеток од 19 часот.

Влезници за театарската претстава можат да се купат во Домот на култура по цена од 200 денари.

Режисер на претставата:Роберт Ристов
Улоги:Мирјана Ристов,Роберт Ристов,Благоја Чоревски,Зорица Панчиќ и Љубиша Савановиќ(БИХ).

Претставата на еден експлицитен начин, без непотребни цензури, се бави со причините кои најчесто знаат да доведат до распаѓање на бракот. Ситуациите кои ги третираме во претставата ќе ве натераат да погледнете на работите од поинаква перспектива и да ги преиспитате своите ставови околу одредени прашања кои многу често си ги поставувате на себе во дијалогот што го водите пред огледало. Дали љубовта кон себеси го намалува интензитетот на сакањето на партнерот? Каде е границата? Дали треба безрезервно да му се верува на партнерот? Дали доколку постои неверство, мора да се запечати со…

Повеќе за претставата:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *